coverband SESSION logo

Corporate events

Professioneel, flexibel en spectaculair

Iets te vieren?

Vele bedrijven gingen u voor

U zoekt een band die betrokkenheid, exclusiviteit en de hoogste kwaliteit uitstraalt? Dan weten we zeker dat u met SESSION een avond gaat beleven die uw gasten zich nog lang zullen herinneren.

Een boeking van SESSION verzekert u van een avond met de grootste hits die een groot publiek zullen aanspreken. De band weet daarnaast met een show vol entertainment het publiek moeiteloos een avond lang aan het dansen te houden.

Wie gingen u voor? Een kleine selectie:

 • Suit Supply
 • IKEA
 • Shell
 • Hugo Boss
 • Ziggo
 • Netflix

Stadionconcert…

maar wel afgestemd op uw wensen!

SESSION levert een show die zich kan meten met stadionconcerten – muziek, licht, geluid, video, dans, etc. – Alles wat je verwacht bij een gigantisch concert maar dan geschaald naar uw feest en bezoekersaantallen. U krijgt:

 • een spetterende avondvullende show van 3 x 45 minuten
 • inclusief prachtig licht en kraakhelder geluid, geschikt voor 200, 2000 of 20.000 personen
 • inclusief een gigantische videowall met unieke content
 • publieksinteractie, smaakvol en afgestemd op uw gasten
 • nummers van diverse artiesten: denk aan: Earth Wind & Fire tot Bruno Mars, en van Bon Jovi tot de Black Eyed Peas
 • de mogelijkheid tot uitbreiding met een DJ die zorgt dat de hele avond naadloos aan elkaar wordt gemixt
 • verdere uitbreidingen met Co2 kanonnen, verlichte dansvloer, additionele zaalverlichting etc.

Zij gingen u voor

coverband
coverband bedrijfsfeest
feest efteling
coverband hotel
coverband
coverband
coverband
coverband

SESSION & FRIENDS

Tip: Session begeleidt BN-ers

SESSION live met een BN-er

SESSION wordt regelmatig geboekt met één of meerdere bekende NL artiesten. Coverband SESSION speelt dan naast de sensationele eigen show ook een set met deze artiest. Artiesten als Xander de Buisonjé, Leona Philipo, George Baker, Wolter Kroes, Charly Luske en vele anderen kunnen schitteren met de begeleiding van SESSION.

SESSION deelde als begeleidingsband en support-act de afgelopen tijd het podium met onder anderen:

Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, OG3NE, Peter Koelewijn, The Trammps, Ben Saunders, Nick en Simon, Eva Simons, Andre Hazes Jr., Rob de Nijs, Dries Roelvink, George Baker, Frans Duijts, Guus Meeuwis, Glennis Grace, Corry Konings, Charly Luske, Jannes, Big Black & Beautiful, Martin Morero, Berget Lewis, Ilse DeLange en Jan Keizer.

Tip: DJ

De hele avond de voetjes van de vloer

Onze eigen Session Productions allround DJ’s zorgen ervoor dat uw bedrijfsevenement een avondvullend programma krijgt. Wij hebben een select gezelschap van DJ’s aan ons gebonden en we verzorgen daarbij alle benodigde techniek.

Tip: Blazers

Voor een voller geluid en een extra actieve show

Met de blazerssectie, The Holy Horns, kan coverband SESSION een nog grotere diversiteit aan repertoire brengen op uw bedrijfsfeest. De sectie bestaat uit 2 topmuzikanten op trompet en saxofoon – u herkent ze wellicht van Symphonica in Rosso, Toppers in Concert en De beste zangers van Nederland.

Tip: Special FX

Spectaculaire Effecten!

Maak een bedrijfsfeest helemaal af met het special effects pakket! Vuur, Co2, Smoke,… alles om jullie feest te laten veranderen in een stadionconcert!

Tip: Fotograaf

Alles haarscherp vastgelegd

SESSION is te boeken met een fantastische fotograaf die uw evenement tot in de puntjes vastlegt. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.