Coverband Session Logo

Alle informatie over Session

Interactief feest!

De show van coverband SESSION zit boordevol interactie zodat er een echt FEEST wordt neergezet – de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van het optreden – een beleving! We laten je meezingen, meefeesten en meedansen, op elk evenement. De show van SESSION blijkt altijd een succes, elke keer weer.

Zelf een keer beleven? Kom dan eens kijken bij een van de vele openbare optredens.

De grootste hits

SESSION speelt de grootste hits, met de nadruk op de jaren ’00 tot nu, maar ook de beste danse-classics, 90’s en evergreens zullen zeker niet ontbreken. In elke set van SESSION komen veel nummers voorbij (veelal in mashups en kortere fragmenten), zodat de show in hoog tempo doordendert.

De beste muzikanten

SESSION speelt alleen met de allerbeste muzikanten. Zo bestaat coverband SESSION uit een groep van professionele muzikanten die veelal ook bij diverse Nederlandse topartiesten en events spelen. Denk zoal aan:

Van Velzen, Wolter Kroes, Tim Akkerman, Marco Borsato, Maan, Anouk, Toppers in Concert, Symphonica in Rosso, 3J’s etc., etc…

Geweldige techniek

Standaard levert de band kraakhelder geluid met een set van d&b Audiotechnik of Adamson Spektrix. SESSION zorgt daarnaast voor een zeer spectaculaire lichtshow. Standaard (!) bevat het pakket een groot aantal moving heads, theaterspots, stripelights en een hazer om elk optreden tot een compleet en imposant evenement te maken.

Verder zorgt coverband SESSION voor de nodige verfraaiing van het beeld, denk aan verhogingen voor drums en toetsen, een showtrap met individueel verlichte traptreden en uiteraard de LED videowall.

LED Videowall

De hoge resolutie LED Wall van 12m2 is standaard inbegrepen in de show. Hierop verschijnt unieke content die perfect synchroon loopt met wat de band speelt.

Wat kun je verwachten? Bij het ene nummer loopt er tekst mee zodat je kan meezingen, terwijl bij het andere nummer de speciaal voor SESSION gecreëerde visuals voorbij komen die perfect meelopen met de bewegingen die de zangsectie maakt.

Op deze manier zorgt coverband SESSION ervoor dat een optreden geen moment hetzelfde is, maar een continu veranderend audiovisueel spektakel.

Coverband Session Logo

Uitbreidingsmogelijkheden

OPTIONEEL EN AANBEVOLEN

Tip: Allround DJ

De héle avond de voetjes van de vloer

Onze eigen Artist Bookings DJ’s zorgen ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Wij hebben een select gezelschap van DJ’s aan ons gebonden en we verzorgen daarbij alle benodigde techniek.

Tip: Blazerssectie

Voor een dikker geluid en een extra actieve show

Met de blazerssectie, The Holy Horns, kan coverband SESSION een nog grotere diversiteit aan repertoire brengen op uw festival. De sectie bestaat uit 2 topmuzikanten (u herkent ze wellicht van Symphonica in Rosso, Toppers in Concert, De beste zangers van Nederland) op trompet en saxofoon.

Speciaal geschreven arrangementen zorgen voor een nog vollere, warmere sound van de band. Deze virtuoze muzikanten maken het muziekspektakel helemaal áf.

Tip: SESSION met Bekende Artiest

SESSION begeleidt diverse artiesten

SESSION wordt regelmatig geboekt met één of meerdere bekende NL artiesten. Coverband SESSION speelt dan naast de sensationele eigen show ook een set met deze artiest. Artiesten als Xander de Buisonjé, Leona Philipo, George Baker, Wolter Kroes, Charly Luske en vele anderen kunnen schitteren met de begeleiding van SESSION.

SESSION deelde als begeleidingsband en support-act de afgelopen tijd het podium met onder anderen:

Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, OG3NE, Peter Koelewijn, The Trammps, Ben Saunders, Nick en Simon, Eva Simons, Andre Hazes Jr., Rob de Nijs, Dries Roelvink, George Baker, Frans Duijts, Guus Meeuwis, Glennis Grace, Corry Konings, Charly Luske, Jannes, Big Black & Beautiful, Martin Morero, Berget Lewis, Ilse DeLange en Jan Keizer.

Tip: SFX Co2 + Smoke

Maar liefst 8 krachtige jets brengen het optreden naar nog grotere hoogtepunten! Bij de stadionconcerten niet weg te denken en daarom ook bij SESSION veelgevraagd – spectaculaire Co2- en rookkanonnen die extra accenten geven in de shows.

Deze shooters zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken.

Tip: SFX Pyro-techniek

Maar liefst 4 MagicFX stage flames geven het SESSION optreden de meest intense ervaring! De stage flames geven perfect aanvullend op de muziek een beleving die de aanwezige gasten niet zullen vergeten. Warm, hoog, spectaculair en met veiligheid voorop.

Deze stage flames zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken.

NIEUW: MagicFX Sparxtrars

NIEUW: Vier MagicFX Sparxtars zijn inbegrepen in het Special FX pakket. Dit is het perfecte (brandveilige) alternatief voor vuurwerkfonteinen en zijn ook indoor te gebruiken. Zeer spectaculair en aanbevolen!

SESSION SPEELDE AL VOOR

coverband
coverband bedrijfsfeest
coverband ikea
coverband hotel
coverband
coverband
coverband
coverband bedrijfsfeest
coverband hotel
coverband bedrijfsfeest
coverband bedrijfsfeest
coverband
coverband
coverband
coverband
feest efteling
coverband
coverband
coverband