coverband SESSION logo

Op zoek naar de beste festival act? SESSION!

Een overgetelijke nacht

met SESSION op het plein…

Door alle elementen die SESSION maken tot wat het is, overstijgt SESSION het begrip ‘coverband’ en weet de groep voor elk festival een audiovisueel spektakel te brengen dat met recht totaalentertainment mag heten.

Door de uitgekiende mix van nummers, de geweldige zangsectie, de interactie, verassende special effect, de aansluitende lichtshow en videos op de imposante LED WALL, weet SESSION als act het festivalpubliek de hele avond geboeid te houden én onderdeel te laten worden van de show. Het wordt gegarandeerd een lange avond meezingen en meedansen!

Inclusief LED Wall

Voor een visueel extravaganza

De hoge resolutie LED Wall van 12m2 is standaard inbegrepen in de show. Hierop verschijnt unieke content die perfect aansluit op de muziek en show van de band.

Wat kun je verwachten? Teksten waardoor iedereen meezingt, speciaal voor SESSION gecreëerde visuals die elk nummer in een speciaal kader plaatsen, lichteffecten, video-interactie, en meer…

Op deze manier zorgt SESSION ervoor dat het festivaloptreden geen moment hetzelfde is, maar een continu veranderend audiovisueel spektakel.

SESSION op festivals

SESSION stond eerder al op:

Tip: Pyro-techniek

NIEUW: Maar liefst 4 flame jets geven het SESSION optreden de meest intense ervaring! De stage flames geven perfect aanvullend op de muziek een beleving die de aanwezige gasten niet zullen vergeten. Warm, hoog, spectaculair en met veiligheid voorop.

Deze stage flames zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken.

Tip: Blazers

Voor een dikker geluid en een extra actieve show

Met de blazerssectie, The Holy Horns, kan coverband SESSION een nog grotere diversiteit aan repertoire brengen op uw festival. De sectie bestaat uit 2 topmuzikanten (u herkent ze wellicht van Symphonica in Rosso, Toppers in Concert, De beste zangers van Nederland) op trompet en saxofoon.

Speciaal geschreven arrangementen zorgen voor een nog vollere, warmere sound van de band. Deze virtuoze muzikanten maken het muziekspektakel helemaal áf.

Tip: SFX Co2 + Smoke

NIEUW: Maar liefst 8 krachtige jets brengen het optreden naar nog grotere hoogtepunten! Bij de stadionconcerten niet weg te denken en daarom ook bij SESSION veelgevraagd – spectaculaire Co2- en rookkanonnen die extra accenten geven in de shows.

Deze shooters zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken.