coverband SESSION logo

De beste feestband voor jullie huwelijk!

“SESSION zorgde voor muziek. Echt super was dat!”

Lieke van Lexmond over SESSION

“Wij hebben een geweldige feestavond gehad met SESSION! Onze gasten zijn geen moment van de dansvloer afgeweest, nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet!”

“We hebben ontzettend goede reacties van ons vrienden gekregen op jullie optreden, grote kans dat daar nog wel eens een boeking uit gaat komen :-)”

Het was een geweldige dag!! En jullie optreden vonden we echt zo waanzinnig vet! Ik heb ouderwets vooraan gestaan als echte die hard groupie 🙂

Met een knalfeest de liefde vieren

Daar helpen wij graag aan mee

Jullie willen een geweldig huwelijksfeest geven voor jullie beste vrienden en familie. SESSION is de perfecte coverband voor het feest dat je maar één keer in je leven geeft. Het repertoire is divers, dansbaar en spreekt jong tot oud aan.

Wat kan je verwachten?

  • Een spetterende avondvullende show van 3 x 45 minuten, uitgevoerd door topmuzikanten
  • Inclusief licht, geluid en een spectaculaire video wall met unieke content
  • Publieksinteractie
  • Nummers van diverse artiesten: denk aan: Earth Wind & Fire tot Bruno Mars, en van Bon Jovi tot Jessie J.
  • We nemen graag een DJ mee die tussen de sets van de band er voor zorgt dat de hele avond naadloos aan elkaar wordt gemixt.

Impressie

Tip: DJ

De hele avond de voetjes van de vloer

Onze eigen Session Productions allround DJ’s zorgen ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Wij hebben een select gezelschap van DJ’s aan ons gebonden en we verzorgen daarbij alle benodigde techniek.

Tip: Fotograaf

Alles haarscherp vastgelegd

SESSION is te boeken met een fantastische fotograaf die uw evenement tot in de puntjes vastlegt. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Tip: Blazers

Voor een dikker geluid en een extra actieve show

Met de blazerssectie, The Holy Horns, kan coverband SESSION een nog grotere diversiteit aan repertoire brengen op uw festival. De sectie bestaat uit 2 topmuzikanten op trompet en saxofoon – u herkent ze wellicht van oa. Symphonica in Rosso, Toppers in Concert en De beste zangers van Nederland.